Media Nav (Evolution) Toolbox – gyakori kérdések

Ha inkább a telefonjával szeretné frissíteni térképeit, tekintse meg az Alkalmazás GYIK-jét


Általános tudnivalók

Mi az a Media Nav (Evolution) Toolbox?

A Media Nav (Evolution) Toolbox egy ingyenes, egyszerűen használható alkalmazás, amely lehetővé teszi az elérhető frissítések és egyéb tartalmak (pl. hasznos helyek) megvásárlását, letöltését és telepítését a navigációs rendszerre.

Milyen operációs rendszerekkel használható a Media Nav (Evolution) Toolbox?

A Media Nav (Evolution) Toolbox a Windows 7, Windows 8 és Windows 10, illetve az OS X 10.10 (vagy újabb) operációs rendszerrel használható. Itt jegyezzük meg, hogy a Toolbox alkalmazás legalább 1024 × 768 képpontos kijelzőfelbontást és a merevlemezen legalább 10 GB szabad helyet igényel.

Amennyiben az OS X Catalina operációs rendszert használja, töltse le és telepítse a(z) Media Nav (Evolution) Toolbox legújabb verzióját, amely kompatibilis OS X operációs rendszerével. A(z) Media Nav (Evolution) Toolbox korábbi verziója az OS X Catalina operációs rendszerre frissítés után nem indul el.

Hogyan lehet letölteni a Media Nav (Evolution) Toolbox alkalmazást?

A Media Nav (Evolution) Toolbox telepítőjét a https://dacia.welcome.naviextras.com/ weblapról lehet letölteni.

Hogyan szerezhető be a Media Nav (Evolution) Toolbox legújabb verziója? Hogyan lehet frissíteni a Media Nav (Evolution) Toolbox alkalmazást?

A Media Nav (Evolution) Toolbox el van látva önfrissítő funkcióval, amely újabb verzió megjelenése esetén figyelmezteti a felhasználót, hogy frissítsen. Ha Önnek kényelmetlen az automatikus frissítési módszer használata, kérjük, keresse fel a https://dacia.welcome.naviextras.com/ weblapot, és töltse le újra a Toolbox alkalmazást.

Regisztráció a Toolbox alkalmazásba/bejelentkezés

Nem lehet Toolbox-fiókot létrehozni az e-mail-címemmel.

Az e-mail-cím a fiók egyedi azonosítója. Ha nem tud fiókot létrehozni az adott e-mail-címmel, ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be (az e-mail-címben lennie kell egy @ karakternek és egy érvényes tartománynévnek, pl. @xx.com vagy @xx.hu). Az is lehet, hogy az adott e-mail-címet korábban már használta. Ebben az esetben próbáljon bejelentkezni, és kérjen új jelszót.

Elfelejtettem a jelszavamat. Mit tudok tenni?

Ha elfelejtette a jelszavát, a jelszó visszaállításához kattintson a Toolbox alkalmazásban az Elfelejtett jelszó hivatkozásra.

Fizetés

Milyen fizetési módot lehet használni?

Minden ismertebb hitelkártyát elfogadunk. Néhány példa:
Diners Club, Visa, American Express, MasterCard, Visa Debit, Maestro, Discover, MasterCard Debit.

Biztonságos az internetes fizetés a Media Nav (Evolution) Toolbox alkalmazásban?

Az internetes fizetőrendszert a világ egyik legnagyobb internetes fizetésfeldolgozó vállalata, az Ingenico Group működteti. A fizetéshez a https biztonságos adatátviteli protokollt használják. Hitelkártyaadatait közvetlenül az Ingenico cégnek adja meg, a Toolbox nem kapja meg és nem tárolja semmilyen kényes adatát. Az Ingenico tájékoztatja a Toolbox alkalmazást, hogy a fizetés sikeres volt-e vagy sem.

Nincs letéti kártyám/hitelkártyám az internetes fizetéshez. /Nem szeretnék az interneten át fizetni.

Jelenleg az internetes fizetés az egyetlen elfogadott fizetési mód. Javasoljuk, hogy keresse fel valamelyik márkakereskedést, ahol segítenek Önnek frissíteni navigációs térképét.

Elírtam a számlázási adataimat, vagy más névre és címre kérném a számlát. Hogyan módosíthatom a számlát?

A Vásárlási feltételek szerint a számlázási adatokat a megrendelés elküldése után nem lehet megváltoztatni.

A térképfrissítés folyamata

Mi történik, ha a frissítési vagy a fizetési folyamat megszakad?

Ha a folyamat a fizetés előtt szakad meg, a fizetési folyamattal kell újrakezdenie, minden kiválasztott tartalom a kosarában marad. Ha a frissítési folyamat a sikeres fizetés után szakad meg, következő lépésként a megvásárolt tartalomnak az internetről való letöltéséhez indítsa el a Media Nav (Evolution) Toolbox alkalmazást.

Mennyi ideig tart a frissítések letöltése?

A letöltési idő az internetes sávszélességtől függ. A megvásárolt tartalom letöltéséhez szélessávú internetkapcsolat szükséges.

Ha több készülékem is van, mindegyiket frissíthetem a megvásárolt tartalommal?

Nem. A megvásárolt tartalom csak a vásárlás során a Toolbox alkalmazáshoz kapcsolt készüléken használható.

Gyakori hibák és problémák

Kiegészítő tartalmat vásároltam, de az nem jelenik meg a készülékemhez, amikor az USB-tárolóeszközömet a Media Nav (Evolution) Toolbox alkalmazáshoz csatlakoztatom.

Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, és adjon meg minél több részletet a problémával kapcsolatban.

A Media Nav (Evolution) Toolbox az alábbi hibát jelzi: „Hiba történt, próbálja meg újra kicsit később.”

A hibának többféle oka lehet, például megszakadt az internetkapcsolat, nem válaszol a kiszolgáló stb. Próbáljon meg egy későbbi időpontban csatlakozni a Toolbox alkalmazáshoz. Ha a hiba továbbra is fennáll, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Mac számítógépet használok, és a(z) Media Nav (Evolution) Toolbox nem indul el. Mit tehetek?

Ha az OS X Catalina operációs rendszerre frissített, a(z) Media Nav (Evolution) Toolbox csak akkor fog működni, ha törli annak korábbi verzióját, és letölti a legújabbat.

Mire kell odafigyelni az első használat során?

Amikor a(z) Media Nav (Evolution) Toolbox alkalmazást először használja a Catalina macOS operációs rendszeren, engedélyeznie kell, hogy az alkalmazás hozzáférhessen az adathordozón/készüléken lévő fájlokhoz. Ha ezt nem engedélyezi, a(z) Media Nav (Evolution) Toolbox nem indul el többé.

Megváltoztathatom később is az alkalmazás engedélyeit?

Az alkalmazás engedélyeit a System Preferences (Rendszerbeállítások) lapon bármikor megváltoztathatja. Lépjen a Security & Privacy > Files and Folders (Biztonság és adatvédelem > Fájlok és mappák) elemre, és a(z) Media Nav (Evolution) Toolbox alkalmazás elemcsoportjában jelölje be a Removable volumes (Cserélhető kötetek) jelölőnégyzetet.

Frissítse térképeit egyszerűen a Dacia Map Update alkalmazással.

Töltse le most!